Sunday, January 6, 2008

Laager, Aastavahetus ja Haanja.


Võahhh... ei ole ammu kirjutanud. Uuel aastal küll mõtlesin, et rohkem kui 3 päeva blogipausi ei tee. Hmm proovin kas suudan, tänasest. Nonii kõik siis omal ajal.
Peale jõule 26. Suundus Allar Kivili trenninggrupp Võru külje alla laagrisse. Otepää ja Haanja imelume peal sai "suusatada" küll suhkru, küll ainult jää peal. Ei peaasi, et endal tore on. Sauna MM`il ei tahtnud eriti keegi osaleda. Ego suurendamiseks, võitsin mitu saunaetappi.
29. sai ka Etv-Hansapanga esimene start tehtud. Koht küll pole hiilgav- 15. Aga vahed eelmiste aastatega on vähenenud. Siit on hea tõusta( Tsiteerin ilmselt kedagi). Laagriga võis enamasti rahule jääda, kuigi minuarust( pelgalt minu arvamus, ja igal inimesel on õigus oma arvamusele, right) osade suhtumine annab juba soovida. See selleks.
Samal päeval tõmbasin paari sõbraga Haanjasse tagasi, muuseas, tädi omab seal talu, kus mõni mees saab olla :) Igastahes Aastavahetus möödus algul kelgutades( Joosepi emotsiooni saime pildile ka), väikse raketiga ja endavalmistatud söögiga. Ise küll ronisin magama aga ma tean, et mõned mehed käisid tol ööl suure raha eest Võrus naistes. 1. tegin juba esimesi suusasamme lumel, mida öösel pudenenud oli. Haanja on mõnus koht. Sõbrad lahkusid küll 1. õhtul, kuid mina jäin veel sinna lund ja üksindust nautima.
Üksi olles suutsin rõvedalt mõelda ja mõelda, siis otse loomulikult veel mõelda. Suusarajal hakkas rähnidest kahju, kes oma pead vastu puud peksid, need kellest nad arenesid, polnud ilmselt kõige arukamad. Samas mõtlesin et hakkan haldjaks, ühes raamatus laulsid nad puudele ja puud voolisid end ise vibuks vms neil vaja oli. Õnneks ei hakkanud ma pajude peale karjuma ega kaelakeehäält ümisema, kuigi suur tahtmine oli. See on üksi olemise võlu:)
Nüüd viimased paar päeva Tartus olla on päris tore. Noorte Eestikatel käisin, aitasin neil suuski testida ja sai ise seal trenni teha. -13 kraadi juures on küllatki mõnus talv juba. Homsest peaks tartus ka hakatama lund laiali vedama, ehk saab lõpuks siin ka kärutama hakata. Kuigi esimesed päevad on ilmselt natukene raske õhtust trenni teha, kõigil tartus elavatel tuleb suur suusahullustus peale ja siis 1,2km ringil on neid kole palju. Aga elame ka selle üle. Mitu sõdagi üle elatud. Homme saab ka kooli nautida, motivatsiooni küll erilist pole, aga eks näis.
Seniks külma ilma ja palju lund.
Samas peaks hääletuse tegema, tartu suurimale suusafännile, ilmselt saab selle keegi klubist või mitte korras mõistusega rullsuustaja 5. jaanuaril herne tänavas( nime ei nimeta aga tal ka oma blog ja tal ei ole pulsikella)

No comments: