Sunday, November 11, 2007

Väsinud nädalavahetus.


Alustan siis reedest 1h 40min-st matkast. Kavas oli 1h jänesel ja pool tundi veel toomel. Tempo oli parajalt kiire aga samas ei tekitanud mingit raskust. Samas praegu mõtlen et oleks pidanud pikema tegema, aga pole hullu. Sain ka pulmalistega võidu joosta, st ülesanne oli musumäe tippu jõuda ja pruudilt musi lunastada, jooksu võitsin kindlalt. Vähemalt natukene naljagi selles porises ja hallis Eestis. 3x(3+2+1) lõuga tõmbasin ka. Enesetunne oli ka enamvähem korras.
Laupäev aga oli surm. hommikul ei tahtnud üldse kohe ärgata ja selline loid oli olla. Lõpuks ajasin kargu alla aga trennist ei tulnud midagi välja. Selline väsimus ründas kohe, et mine ennu, onju. Mõeldud tehtud, vahetasin pühapäevase puhkuse laupäevaga ära. Terve päev möödus niisama olles, mitte midagi tehes.
Pühapäev, isadepäeva puhul oli tore vanavanemaid näha ja maal käidud. See selleks. Otsustasin rahuliku jooksu kasuks, kuigi oleks soovinud otil suuska kärutada. Isa keeldus mind isadepäeva puhul mind sinna viima ja nii siis ma jooksin. Üksinda on küllaltki homoseksuaalne trenni teha. Olgu kõrvas mistahes hea muusika ja punsus digikas, et pilte klõpsida aga no ei. Mõtled lolliks ennast ja vahid ainult kella, eriti täna. Ilmselt selle tingis ebameeldiv ilm- vihmalumelörtsisegu ja porine maapind, öoak. Aga mõned päevad veel, kuni saab ka Soome laagrisse, ootan(a). Seniks päikest ja sooja dušši mulle :)

No comments: