Thursday, December 13, 2007

Juba lubab.


Õhhh... eilsest on külmemaks läinud. Hurjeiii. 9 päeva kauaoodatud sprindini aega. Eks esmaspäeval selgub, kas otepää viitsib rabeleda ja kunstlund teha ning võistlusi järgmine reede korralda. Mina väga loodan, et nad teevad seda.
Eile oli rahulik lõdvestav jooks ja natukene jõudu. Intsu suutsin ikka pikali lükata aga ta õnneks sai sellest kiiresti üle. Ära pikka viha pea, onju. Eile tegin suuremat sorti suuski ka, või noh. Puhastasin, võitasin ja panin nad ilusti ritta, toredad 7 paari. Tallis on fischerist peltsini ja loodan, et ma neid kõiki see talv ikka välja jalutama saan viia.
Täna sai otepääl suhkru sees jalutada. St rajamasin oli allesolevast rajast välja freesinud jääpuru, mis pidi lund meenutama. Täitsa tore oli, klassika jälg oli pehme aga tänu Kivili kliistriimedele pidas suuski hästi. Tunne oli üle pika aja jälle päris hea. Kuigi Napaga suutsime koos käntsa käia, aga andestatav mats oli, nuki peal mis oli üleni jääs. Kukkumine oli mul nii haledalt sabakondi peale, et praegu on taguots valus, äge oleks kui tagumik kipsi pandakse, ainult tulistaks siin kirjutada(naer). Hoime siis Karelile ka pöialt ja asju pihus :) Homme tal 12.56.20 start kui ma ei eksi.... Seniks olge tugevad ja jõulumeeleolu kõigile.

No comments: