Sunday, February 3, 2008

Pausipoisid on kurjad.


Nii, palun vabandust Minu armas Blog. Oma fänni(de)lt palun ka vabandust.
Vabandused on omasooarmastajatele, vot.
Igastahes. Mul ei lähe hästi. Viimased paar nädalat on ilm ainult pede olnud. Haanjast üleviidud skandinaavia karika kõik võistlused läksid perse. Tegin ise kiire analüüsi, harjuta rohkem, jobu.
Samas Kareli kolmas koht m20-s oleks raskemal rajal ilmselt teine olnud aga pelgalt minu arvamus. Tegelt jõulumäel oli tore. Käisin seal esimest korda, süüa sai korralikult, seltskond oli viie vääriline ja ilm päiksepaisteline. Kahju, et looduslikku lund Eestis ainult Haanjas leidub. Samal nädalavahetusel toimus ka Haanjas Etv-Hansapanga teine etapp. Vähe ei oleks tahtnud seal olla nah? Aga pole hullu. Maailmatasemest( ja norrakad esindasid seda jõulumäel) olen veel kalendriga maas, kuid see peab järgmiste aastate jooksul paranema. Sellele järgnenud nädalal ei toimunud midagi suurt.
Kuigi kolmapäevane Suusatalve esimene etapp läks enamvähem. Meeste ja üldkokkuvõtte teine mees aga ikkagi. Karel surus mulle ikka koti nii lühikesel maal, ilusasti pähe ja veel minu enda suusaga! Kohutav.
Aga selleks, et ma Karelilt kevadel hätta ei jätaks( nimelt tahan ma kindlasti temaga paarissprinti sõita), lähen ma homsest Haanjasse nädalaks lund nautima. Härra Kaspar avaldas ka soovi kaasa minuga tulla. Kahju, seekord jääb iseendaga rääkimine ära. Nonii, jälle kuidagi tuleb mõttes pikem paus. Ah ei viitsi rohkem hakata teemat arendama. Reedeni, tulen ja tulistan siis siia kõik oma mõtted, mille ma olen kuplite vahel kokku mõelnud. Seniks tublid ja nummid. Lund ja miinus kraade. Ja siis veel omadusisõnu, mis head teevad ;)

2 comments:

Anonymous said...

tubli :D

AssaMait said...

Hei! Kle sul on väga laheda tekstiga blogi. Sattusin ja lugesin korraga kõik postitused läbi. Muhe lugemine. Anna minna.
MM