Monday, February 25, 2008

uh... Kolmteist.

Nonii paus ikka aga ei olnud aega trükkida ja mõtted uitasid mujal.
Haanja oli ideaalne, Nädalaga sai 18h 30min trenni tehtud, sõprapäeval pidin tartus käima, niiet oleks 20 ka ära saanud aga pole hullu. Haanjas käis Napa ka kaemas kuidas trenni tehakse. Proovis ka. Mõistab küll.
Eelmine esmaspäeval sain kõne Oltsilt, et ta tahaks otile suuskama minna ja et kas mina tuleks ka... Seletasin talle siis meie vahemaa probleemist. Lõpuks mainisin talle, et meil siin põlvini hanged ja muinasjutuline lumi. Hea tüüp jäi uskuma. Õhtuseks trenniks oli kohal. Ta oli rahul, vähemalt niipalju lugesin ta näost välja. Õhtul paugutasime, siiski kalendriga maas temast... Teisipäeva hommikul jalutasime, õhtul panime jälle " puid ahju alla" ja oligi aeg tagasi tulla. Õhtul omadega jumala rahul piilusime veel spordiringi võimalusi. Vaevalt 400m ring. Jummel jummel.
Kolmapäeval hommikul ei tahtnud üldse tõusta, jube nõrkus. Väitsin endale, et see pededele ja suundusin kahe paiku trenni. Tegin suuski, mis haanjas halliks sõidetud said. See kõik pani natukene pea valutama aga ikkagi ei tahtnud ma endale seda tunnistada. 4 ajal läksin rajale, suusatalve teine etapp ju. Paar ringi, väga pooltahke oli olla, tegin veel kolm liigutust ja läksin starti. Esimesed kolm liigutust olid nii kanged, mõtlesin, et ma jäängi siia. Enesetunnet pole siis, tundub suusk ka kehvapoolsem. Teine kord oli veel hullem, peavalu hakkas tugevnema ja üldse mõnus polnud olla. Peale seda, suundsin jalamaid( hiilgav sõna) riietusruumi ja olin koduteel. Koju jõudes peaegu lõõtsutasin. Igaksjuhuks kraadisin.. hiihiih 38.2 jepiii. Surusin endale c-vitamiini ja muid mõnusaid asju sisse ja magama. Öö oli õudne, valget asja kallistades ja talle oma sisikonda pakkudes sai mitu tundi veedetud. Neljapäeva hommikul oli vikatimees käinud, nõrkus oli keha vallutanud ja jalgu ei tahtnud alla võta. Päeva peale sai vaikselt juba liigutada. Reede läks paremini. Ja laupäeval sai juba haanjas suusatamas käidud, seal oli mahe. Pühapäeval puhkasin jälle. seegi mahe. Täna sai miniovaalil pead tiirelma aetud. Mõned kiirendused hüppasid ka sisse;) Märtsis pidi meeter lund tulema, ehk siis sa puruks võistelda. Seniks heihoo.

No comments: